Hoe liedjes op ipod touch zetten?Hoe liedjes op ipod touch zetten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Zet de iPod Touch aan wanneer je een WiFi internet verbinding hebt en druk op de “iTunes” icoon op het thuis scherm.

Stap 2: Blader naar de sectie New Releases of klik op de “Top Tens” of de “Genres” knop aan de bovenkant van het scherm om je zoekactie voor muziek uit te breiden. Als je een bepaald nummer of een bepaalde artiest zoekt, druk dan op de “Zoek” knop aan de bovenkant van het scherm om een nieuw zoekveld te openen. Vul de informative in en bekijk de zoekresultaten.

Stap 3: Druk op de titel of op de cover van een nummer waarvan je een preview wilt horen en recensies wilt lezen. Druk op de knop waarin een prijs of “Free” weergegeven staat en druk op “Install”.

Stap 4: Vul wanneer erom gevraagd wordt je Apple ID in. Als je nog geen gratis Apple iD hebt dan kun je via een aantal stappen via het programma er een aanmaken.

Stap 5: Wacht totdat het nummer klaar is met downloaden. Druk op de “Music” app op de iPod Touch om het nummer te zoeken en af te spelen.Plaats een reactie:


Plaats een reactie