Hoe kan ik pdf bestanden samenvoegen?Hoe kan ik pdf bestanden samenvoegen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Open al de.pdf bestanden die je wilt samenvoegen. Je kan deze op je bureaublad verkleinen als individuele tabs.

Stap 2. Zoek de pagina waarvan je wilt dat het de eerste pagina van je samengevoegd document wordt.

Stap 3. Klik op het “combineer bestanden” icoon links bovenaan je scherm.

Stap 4. Het “combineer bestanden” venster dat verschijnt, is verdeeld in 3 secties. De eerste sectie is getiteld als “kies de bestanden die je wilt combineren”. Kies de “open bestanden toevoegen” optie.

Stap 5. Kies de andere open.pdf documenten op je bureaublad wanneer erom gevraagd.

Stap 6. Reorganiseer de documenten naar wens in het tweede venster, getiteld als “organiseer de bestanden in de volgorde zoals je ze wil laten verschijnen in het nieuwe PDF”.

Stap 7. Het laatste venster, getiteld als “kies een bestand grootte en conversie instelling” laat je toe om de grootte van je samengevoegd PDF document te controleren. Overweeg het doeleinde van je nieuwe document. Indien het als email zal verstuurd worden, gebruik dan een instelling dat niet te groot is. Als de PDF afbeeldingen inhoud of als presentatie zal gebruikt worden, kies dan voor een grotere instelling. Als je gedaan hebt, kies dan “volgende”.

Stap 8. Een laatste keuze: Kies tussen een enkel PDF document of een PDF pakket, dit komt met de optie om een speciale voorpagina te creëren. Als je gedaan hebt, klik dan op “creëren” en sla het op in de door jou gewenste locatie.Plaats een reactie:


1 Reactie

  1. JanPC says:

    Welke programma wordt er gebruikt?
    Zonder deze info weten we totaal niet waar het over gaat!

Plaats een reactie