Hoe eksteroog verwijderen?Hoe eksteroog verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Haal je ingrediƫnten bij elkaar. Koop wat wonder olie (niet door bij de drogist), katoenen ballen en plakband uit een EHBO kit. Je wilt ook een paar comfortabele katoenen sokken. Deze methode verwijdert eksterogen terwijl je slaapt en de sokken en wonder olie zorgen ervoor dat je de lakens niet bevuild.

Stap 2. Breng de wonder olie aan voor het naar bed gaan. Dompel 1 katoenen bal in de wonder olie tot dat het doordrenkt is, wring het overbodige eruit en leg het op het eksteroog. Gebruik dan het plakband van de EHBO kit om het op zijn plaats te houden. Als je heel kleine eksterogen wilt verwijderen breek de katoenen bal dan door midden. Wonder olie is goed voor de huid, dus aan de kant waar je het ekster oog overlapt in plaats van niet het hele gedeelte in te smeren. Doe je sokken aan en ga naar bed, verwijder katoenen bal en plakband de volgende ochtend.

Stap 3. Herhaal. Iedere nacht, herhaal bovenstaande procedure. Het duurt gewoonlijk 2 a 6 nachten om de eksterogen te verwijderen.Plaats een reactie:


Plaats een reactie