Hoe een vob bestand afspelen?Hoe een vob bestand afspelen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Koop of download codec software bijwerking voor uw media player. U kunt de versie van k-lite codec die gratis is downloaden van de gratis-codec website, die zal maken dat uw Windows Media Player 11 vele nieuwe typen van map formaten zal kunnen weergeven, inclusief VOB.

Step 2. Maak de pop-up blocker van uw computer uit. De k-lite codec download zal opengaan als een pop-up dus uw computer zal het blokkeren en verhinderen om te downloaden als u uw pop-up blocker niet eerst uitmaakt. Klik op de “Tools” vervolgkeuzemenu dat op uw browser’s werkbalk staat. Van daar, scroll naar beneden en klik op “Pop-up Blocker” en dan “Turn Off Pop-up Blocker.” Deze codec is heel veilig te downloaden en bevat geen virussen of bestanden die schade toebrengen aan uw computer.

Stap 3. Volg de instructies op het scherm om de codec te installeren op uw computer. Maak een notitie dat als u het vinkje “Yahoo Toolbar” en “Jeeves Ask” plug-ins boxes niet verwijderd, deze add-ons geïnstalleerd zullen worden op uw computer met de codec. Ze zijn niet schadelijk en bieden vele verschillende toepassingen, echter, sommige mensen willen de ruimte op hun computer niet verkwisten. Als u deze plug-ins niet wilt, verwijder het vinkje en ze zullen niet toegevoegd worden aan uw computer.

Stap 4. Start uw computer opnieuw om de Windows Media Player 11 codec door te voeren. Wanneer uw computer weer oplaadt zal de codec worden geïnstalleerd en u zult in staat zijn om VOB-bestanden te bekijken tijdens het gebruik van deze software.

Stap 5. Klik op de start window knop dat staat aan de linker onderste hoek van het bureaublad van uw computer. Selecteer “Documenten” uit de lijst van opties dat opengaat en doorzoek uw harde schijf op het VOB bestand dat u wilt afspelen in het Windows Media Player 11 programma. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer “Open with” uit het menu dat verschijnt. Selecteer de optie voor Windows Media Player 11 en klik “Apply”. Dit zal het bestand in het vervolg als u erop klikt meteen openmaken in het Windows Media Player 11 programma.Plaats een reactie:


Plaats een reactie