Hoe een toolbar verwijderen?Hoe een toolbar verwijderen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Ga op het internet met de Web browser die je gewoonlijk gebruikt. Bovenaan de pagina zal je de takenbalken merken, dit zijn rijen met toetsen. De eerste stap om deze te verwijderen is om ze uit te zetten, dit laat je toe de installatie te verwijderen. Om dit te doen, klik rechts boven de takenbalken in de witte ruimte boven je adresbalk. Zet de ongewenste takenbalk uit door op de naam van de takenbalk te klikken en het aanvink veld te ontvinken.

Stap 2. Verwijder de takenbalken onherroepelijk door naar het “Start” menu te gaan en “Controle paneel” te kiezen. Klik dan op “voeg toe of verwijder programma’s”. Kies de takenbalken die je wilt verwijderen en verwijder het programma.

Stap 3. Als de takenbalken die je wilt verwijderen niet worden getoond in het “voeg toe of verwijder programma’s” veld, zoek dan voor de takenbalken door middel van het zoek paneel, in de bovenhoek van het controle paneel scherm. Zoek naar de naam van de takenbalk en ga naar het ouderbestand. Van hier kan je meestal het programma manueel verwijderen zonder de software die er bij zit aan te tasten. Sommige takenbalken worden niet in het “voeg toe of verwijder programma’s” veld weergegeven, daar ze geïnstalleerd zijn als onderdeel van andere applicaties onder een andere naam.

Stap 4. Om te voorkomen dat takenbalken in de toekomst nog worden geïnstalleerd, wees er zeker van goed op te letten wanneer je programma’s installeert. Tijdens de installatie procedure, zou er een veld moeten zichtbaar zijn met een lijst van componenten die je aan het installeren bent. Dit menu houdt meestal een, snelkoppeling, de takenbalk en de software zelf in. Ontvink het veld naast de takenbalk optie en takenbalk zal niet geïnstalleerd worden met de rest van het programma.Plaats een reactie:


Plaats een reactie