Hoe een ssd installeren?Hoe een ssd installeren? Wij zochten het voor je uit:

Installeer Solid State Drive in Computer

Stap 1. Open de kast van de computer en zoek een lege drive bay. De meeste kasten gaan open als u een of meer schroeven uit de achterkant van de behuizing haalt. Als u deze schroeven verwijdert, schuift de kast of het draait open om de technologie binnenin bloot te leggen.

Stap 2. Installeer de SSD in een lege schijf bay en sluit de stroom -en datakabels aan. De schijf moet komen met een stroom en data kabel. De stroomkabel wordt aangesloten op een voeding connector, terwijl de data kabel wordt aangesloten op het moederbord. Het moederbord harde schijfaansluitingen zijn veelal gelabeld. Vergeet niet om veilig te schroeven in de aandrijving van de plaat en schroeven die met de schijf komen.

Stap 3. Maak de computer kast dicht en zet de computer aan.

Installeer het besturingssysteem en wordt de opstartvolgorde

Stap 1. Plaats de schijf van het besturingssysteem in de optische schijfeenheid en begint de installatie van het besturingssysteem op de solid state drive. Volg de stappen in beeld om het besturingssysteem te installeren.

Stap 2. Maak de computer uit als het besturingssysteem succesvol is geïnstalleerd op de solid state drive.

Stap 3. Zoek de “start” sectie van het menu in het BIOS setup-menu. U moet gebruik maken van de pijltoetsen om het menu te navigeren.

Stap 4. Zoek een optie gelijkaardig aan “Boot Device Priority”, “HDD” of “Hard Drive” en druk op “Enter”. In de lijst met apparaten, selecteert u het eerste apparaat in en druk op “Enter”. Selecteer de solid state drive en druk op “Enter”.

Stap 5. Druk op F10 om uw wijzigingen op te slaan en verlaat het BIOS menu. Uw computer zal opstarten in het besturingssysteem dat is geïnstalleerd op de solid state drive.Plaats een reactie:


Plaats een reactie