Hoe een site blokkeren?



Hoe een site blokkeren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Stel Internet Explorer in om websites te blokkeren door naar “Internet opties” onder “Extra” te kiezen. Selecteer de “Content” knop en ga dan naar “Internet-restricties”

Stap 2: Schakel Internet-restricties in met een druk op de knop en wachtwoord voor de toezichthouder. Als je geen wachtwoord gebruikt, dan kan iedereen in je Internet Explorer gaan en de blokkade op websites weghalen. De Internet-restricties optie staat om instellingen te wijzigen op vier gebieden: evaluaties, goedgekeurde websites, algemeen en geavanceerd. Richt je op “evaluaties” en “goedgekeurde websites” om websites te blokkeren.

Stap 3: Pas de schuifregelaar onder evaluaties aan voor taalgebruik, naaktheid, seks en geweld. Je hebt vijf keuzes die van “Geen” naar “Expliciet” gaan. De evaluaties optie heeft alleen invloed op sommige paginas met het gevolg dat veel websites onder de radar gaan. Ga naar de volgende stap om specifieke websites te blokkeren met de Internet-restricties optie.

Stap 4: Klik op de “Goedgekeurde websites” tab om een website toe te voegen. Druk op de “Nooit” knop om een website te blokkeren. Druk op “OK”.

Stap 5: Wijzig de host bestanden wanneer het gebruik van de Internet-restricties optie niet voldoende is. Je host bestanden slaan informatie op waaronder bestanden om te blokkeren. Klik op “Start” en daarna op “Uitvoeren”. Typ het volgende in om naar de host opties van Windows XP te gaan: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

Stap 6: Rol naar de bodem van het kladbok venster waar je de regel “127.0.0.1” vindt. Druk op de enter toets en typ het volgende blokker commando van 12.7.0.0.1 gevolgd door de website. Om bijvoorbeeld MySpace te blokkeren, moet je 127.0.0.1 myspace.com invoeren.

Stap 7: Voeg meer websites toe aan de blokkade door een nummer aan het laatste nummer toe toe voegen in het interne IP adres dat vooraf gaat aan het adres van de website. Bijvoorbeeld, het volgende nummer zou 127.0.0.2 zijn. Wanneer je klaar bent, sla het bestand dan op en sluit deze af.



Plaats een reactie:


Plaats een reactie