Hoe een mio updaten?Hoe een mio updaten? Wij zochten het voor je uit:

Voor updates(bijwerking) van kaarten

Stap 1. Ga naar de Mio website, klik vervolgens op de “producten” tab bovenaan de pagina.

Stap 2. Klik op “Kaarten bijwerken” onder de “producten” rubriek, te vinden aan de linkerkant van de pagina.

Stap 3. Kies hoe je de bijwerking wilt uitvoeren. Register bij Mio advantage als jij jouw GPS de laatste 30 dagen hebt gekocht. Dit geeft je recht op 1 gratis kaart bijwerking, als er 1 beschikbaar is. Anders, kies je voor een individuele update, regionale kaart update of het Mio Total Refresh pack.

Stap 4. Selecteer de GPS serie die jij gaat gebruiken, alsook de naam van het apparaat in het uitrol menu. Je zal nu een lijst te zien krijgen met beschikbare updates voor jouw apparaat.

Stap 5. Kies de bijwerking die jij wilt, klik dan op “Nu kopen”. Geef je betalingswijze in, en de bijwerking zal naar je toegestuurd worden.

Voor algemene updates (bijwerkingen)

Stap 1. Ga naar de Mio website en klik op de “ondersteuning” tab, bovenaan de pagina.

Stap 2. Klik de link onder de “downloads” rubriek. Kies jouw GPS apparaat uit de lijst die verschijnt. Kijk onder de “beschrijving” rubriek voor beschikbare updates. Kies de update die jij wilt, klik dan op “download”.

Stap 3. Sluit jouw GPS apparaat aan op je computer met de bijgeleverde USB kabel. Dubbelklik op het bestand dat je net hebt gedownload. Je apparaat wordt automatisch gevonden, en de update wordt uitgevoerd.Plaats een reactie:


Plaats een reactie