Hoe een kroon maken?Hoe een kroon maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Druk een sjabloon van een Koningskroon (zie onder het rubriek Resources) of kies er voor om je eigen ontwerp te tekenen of af te drukken. Gebruik een schaar om de kroon sjabloon uit het papier te knippen.

Stap 2: Leg een vel tekenpapier op een vlak oppervlak. Je kunt voor dit project er voor kiezen om metallic papier gebruiken of om tekenpapier in de favoriete kleur van je kind te gebruiken. Om een stevigere kroon te maken kun je knutsel papier of karton gebruiken. Trek het sjabloon over op het papier. Als je een sjabloon hebt dat uit twee delen bestaat, pak dan het overgetrokken deel en sla deze dan om zodat deze rechtop het eerste helft ligt. Knip de kroon uit het papier met een schaar.

Stap 3: Maak een haarband door een reepje papier te knippen dat lang genoeg is om rond de omtrek van het hoofd van je kind past. Niet de uiteinden aan elkaar vast om de lus compleet te maken. Ruim je spullen op en gooi het overgebleven papier op.

Stap 4: Gebruik zelf-klevende sieraden om de kroon de versieren. Deze kun je van een vel afscheuren net als stickers en kunnen overal op de kroon geplaatst worden. Je kunt je kind helpen met het kiezen van de kleuren en patronen maken met de sieraden door de zelf-klevende kristallen te gebruiken om te accentueren.

Stap 5: Niet de kroon van je kind aan de haarband die je gemaakt hebt en plaats de kroon rond de hoofd van je kind. Je kunt ook de kroon aan de hoofdband lijmen als je bang bent dat de nietjes pijn kunnen doen.Plaats een reactie:


Plaats een reactie