Hoe een iso bestand afspelen?Hoe een iso bestand afspelen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Download Daemon gereedschappen. Dit programma is een virtuele CD-ROM eenheid. Het laat je toe ISO bestanden te gebruiken samen met extensies van andere bestanden. Daemon gereedschappen is een freeware programma dat gemakkelijk te downloaden is (zie hulpbronnen onderaan).

Stap 2. Installeer Daemon gereedschappen. Eens het gedownload is klik op “bestand” in de folder waar je het gedownload hebt. Lees het vergunning akkoord, klik vervolgens op “installeren”. Er zal een venster verschijnen; klik “volgende”. Beslis waar je het wilt installeren, klik vervolgens terug op “volgende”. Klik voor de laatste keer op “volgende” en wacht terwijl het geïnstalleerd wordt. Klik dan op “gedaan” en alles zal klaar zijn.

Stap 3. Open Daemon gereedschappen. Klik op “start”, vervolgens op “alle programma’s”. Zoek Daemon gereedschappen en klik erop. Je zal een icoon zien verschijnen in de benedenhoek van je scherm.

Stap 4. Klik rechts op de icoon. Het zal een keuzelijst tonen. Ga met je muis over de tab “virtuele CD/DVD-ROM”. Er zullen meer opties verschijnen. De tab “device 0: [E:] No Media” zal een ander menu tonen wanneer je er met je muis overgaat. Klik vervolgens op “afbeelding installeren”.

Stap 5. Zoek het ISO bestand dat je wilt openen. Er zal een pop-up venster verschijnen. Dit is de browser van je harde schijf. Eens je het ISO bestand gevonden hebt, klik er dan op, en klik vervolgens op “openen”.

Stap 6. Klik opnieuw op het “Start” menu. Ga naar “mijn computer”. Je zal zien dat er een bijkomende verwijderbare opslag eenheid is. Je moet dubbelklikken op de E: eenheid en het programma zal openen.Plaats een reactie:


Plaats een reactie