Hoe bouw ik een katapult?Hoe bouw ik een katapult? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Plaats 3 van de eetstokjes plat op de tafel in een driehoeks vorm. Zorg ervoor dat de uiteinden elkaar overlappen. Hecht de uiteinden aan elkaar vast met elastiek.

Stap 2. Creeer een vrijstaande pyramide door de 3 overblijvende stokjes aan de 3 eerste stokjes te hechten. Gebruik elastiek om ze aan elkaar vast te maken. Probeer om de dunnere uiteinden van de stokjes aan de bovenkant van de pyramide te gebruiken. De zwaardere uiteinden zullen helpen om de pyramide stabiel te houden.

Stap 3. Prik 3 gaatjes in de beker met een pen. Prik de gaatjes evenwijdig juist onder de rand van de beker.

Stap 4. Bind 1 elastiek door ieder gat dat je juist in de beker hebt gemaakt. Zorg ervoor dat iedere elastiek goed is vast gemaakt.

Stap 5. Roteer de pyramide zodaning dat de driehoekige zijde naar je toewijst. Plaats de beker met de opening naar je toe. Bind een uiteinde van iedere elastiek aan iedere hoek tot dat de beker in de lucht hangt.

Stap 6. Vuur de katapult af met eender welke munitie door de beker aan te spannen en vervolgens los te laten. Het is mogelijk dat dat je de achterkant van de pyramide moet vasthouden om voor extra ondersteuning te zorgen.Plaats een reactie:


Plaats een reactie