Hoe beeldscherm draaien?Hoe beeldscherm draaien? Wij zochten het voor je uit:

Windows XP / Vista Beeldscherm Oriëntatie

Stap 1 Minimaliseer alle vensters en programma’s naar de taakbalk. Klik op het bureaublad. Druk tegelijkertijd op “CTRL” + “ALT”.

Stap 2 Druk op een van de pijltoetsen om de oriëntatie van het beeldscherm met 90, 180 of 270 graden te draaien. De pijl naar links draait het scherm met 90 graden, de pijl naar beneden draait het scherm met 180 graden, de pijl naar rechts draait het scherm met 270 graden, de pijl omhoog herstelt de beeldscherm oriëntatie.

Stap 3 Draai het computerscherm in Windows Vista door het openen van het configuratiescherm, zoeken naar “Tablet PC” en de “Schermoriëntatie” keuzelijst instellen op de gewenste rotatie.

Windows 7 Beeldscherm Oriëntatie

Stap 1 Klik op het Startmenu aan de linker kant van het scherm, en open het Configuratiescherm.

Stap 2 Selecteer “Beeldscherm”, klik op “Beeldscherm instellingen” in de linkerkolom. Bij gebruik van meerdere monitoren, selecteert u het beeldscherm dat u wilt draaien.

Stap 3 Klik op de keuzelijst naast de “Schermstand:” optie. Selecteer de gewenste stand en klik op “Toepassen”. Klik op “Wijzigingen opslaan” of “Herstellen”, afhankelijk van uw voorkeur. Klik op “Toepassen” in het venster Beeldscherminstellingen. Klik op “OK” om het af te maken.Plaats een reactie:


1 Reactie

  1. nils says:

    bestat daar ook een code voor

Plaats een reactie